Gallery

You can insert your Gallery description on the Admin Options Gallery tab.
Party

Party

Életemben fontos helyet foglalnak el a barátok és a bulik. Mindkettõ fontos számomra. Az ezzel kapcsolatos képeket ide gyûjtöttem össze.

Ausztrália

Ausztrália

Ausztrália (2002) Egy közel 3 hónapos utazás keretében jártam Ausztráliában. Délrl észak felé utaztunk és sok embert megismertünk. Farmokon dolgoztunk. Térkép itt!

Frankfurt

Frankfurt

2013. July 04.
Frankfurt (2000) Frankfurtba is a Camp America révén jutottam el. Onnan indultam Amerikába. Sok "régi és érdekes" dolgot láttam.

Thailand

Thailand

Thaiföld, 2002, 2005 Thaiföld minden kétséget kizáróan a kedvenc országom. A vízumdíjtól eltekintve mindig szivesen térek ide vissza. Hihetetlenül élvezem a paradicsomi körülményeket, a gyönyörû lányokat, a kedves embereket és

Mongolia

Mongolia

Mongólia, (2005) Kínából egy hét után Mongóliába utaztam és nagyon megérte a sok fáradozás, mert Mongólia lenyûgözött. Térkép itt!

China

China

Kína, 2004, 2005 Kína a leghosszabb és talán legkalandosabb utazásomat jelentette. Több, mint egy évet töltöttem el ebben az országban nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodva. Több, mint 3500 kép szerepel az album ezen részében.


RSS RSS Feed | Archive View | Powered by zenPHOTO