Gallery | China

Kína, 2004, 2005 Kína a leghosszabb és talán legkalandosabb utazásomat jelentette. Több, mint egy évet töltöttem el ebben az országban nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodva. Több, mint 3500 kép szerepel az album ezen részében.
First Days

First Days

2004. July 10.
Az elsõ napok A lelkesedésemet az is mutatja, hogy egy hét alatt közel 300 fényképek készítettem Peking szerte. Szinte mindent bejártam, amit turistaként be lehet járni a fõvárosban és nagyon élveztem, különösen a gyönyörû park
Huhhot

Huhhot

2004. July 24.
Kissé körülményesen, de sikerült elhagynom Pekinget és Mongólia felé, azaz északnak utaztam. Sok kalandban volt részem. Például ettem Tibi csokit!
Xian

Xian

2004. July 29.
Xianba történõ utazásom életem legkellemetlenebb útja volt. 38 fok ülõ helyet egy fapadon 30 órán keresztül, tömegnyomor és rossz levegõ a vonaton, köpködõ emberek és cigiszag. Xian ennek ellenére nagyon szép városnak bizonyult.
Beijing and Great-Wall

Beijing and Great-Wall

2004. August 04.
Peking és Nagyfal Érdekes, hogy egy csomó idõt töltöttem el Pekingben anélkül, hogy elmentem volna a Nagy-Falhoz. Ez azért volt, mert egy vendéget vártam. A fennmaradt látványosságokat és Shanghait egy igen jó barátommal Kembivel j
Shanghai

Shanghai

2004. August 08.
Shanghai utamat nagy várakozás elõzte meg. Én nagyon szeretem a metropoliszokat, de sajnos Shanghai nem bizonyult annyira jónak, mint amire számítottam. Közel sincs New York hangulatához.
Beijing Authum

Beijing Authum

2004. October 01.
Pekingi Õsz Az õszt Pekingben töltöttem és dolgoztam. Mindezek ellenére nem unatkoztam. Végig úgy éreztem, bár dolgozok, mégis turista vagyok.


Not yet rated
Album RSS RSS Feed | Archive ViewPowered by zenPHOTO