Üdvözlet minenkinek!

Hát ezt is megértük. Elsõéves hallgató vagyok az ÁJTK-n a Munkaügyi Kapcsolatok szakon, amikor idejöttem, az egész internetes móka teljesen idegenül hangzott, hiszen mint mindenkit, engem is kötött a matéria. (Hát, ha a matéria nem is, de a telefonszámla igen). Ez a dolog igen lényeges momentum, ha az embert nem támogatják. (Köszönjük neked Fefa és Nííííf)
Szóval idejöttem és nagyon meglepõdtem, hiszen itt minden teljesen más, mint az az eddigi idõkben volt. Itt egymást érik a bulik, az ember sokkal szabadabb, mint eddig volt és egyáltalán az egész sokkal pozitívabb.
Aztán nem tudom, hogy mit fogok mondani az elsõ vizsga után, de... és mint azt a zuhanó öngyilkos is mondja a tizedikrõl leugorva a második emeletet elérve : “Eddig még jó!“.
Itt mindenki segít és mindenki nagyon kedves. Ennek köszönhetõen, most, így két hét eltelte után elkészítettem elsõ Weblapom.

Remélem mindenki talál rajta valami érdekeset, valami hasznosat. És azt is remélem, hogy akár tetszik akár nem, elmondja nekem véleményét, javaslatait.Vissza a fõmenühöz.