Bevezető szövegelés

Üdvözlet mindenkinek!

Már megint itt vagyok, most másodszorra. Kicsit visszafogottabb lett az elõadásmód, kicsit bõvült a téma. Mikor az elsõ lapomat vizsgáltam meglepõ volt, hogy mennyien látogatnak meg. Nem csak Cow a tehénMagyarországról, hanem külföldrõl is. MEGDÖBBENTÕ!
Na mindegy. Szóval mindenkinek köszönöm, aki meglátogatott és szánt egy kis idõt arra, hogy valamit nyerjen lapjaim elolvasásával.
Azt hiszem most még többet nyerhet az aki kicsit körülnéz itt. Ha valaki képes elolvasni és tudatosítani mind a 2000 bölcsességet, annak gratulálok. Azt hiszem ebbõl az okból kifolyóan érdemes többször is idetérni. Ha szeretsz tévét nézni ismét csak itt a helyed. Kényelmesen pillanthatsz be különbözö csatornákra anélkül, hogy hazamennél és bekapcsolnád a tévédet. Ugyancsak kényelmesen hallgathatod az eddig interneten megjelent rádiókat akár Japánból is. Érdekes cikkeket olvashatsz a magyar televíziózásról, rádiózásról, egy új videótechnikáról. Ha eddig lemaradtál volna megnézheted az elsõ hómpédzsemet. Gyönyörû képeket láthatsz a naplementérõl. És ismét írhatsz a vendégkönyvembe.
Ha rólam akarsz valamit megtudni, azt a régi lapmon keresd!

Kérlek, ha valami hibát veszel észre lapjaimon, vagy valami észrevételed, javaslatod van írj!

E-mail

Home