Kedves Gyerekek!

Grünwald Imre, mint weblapkészítő kisiparos megállíthatatlan!

Immáron negyedik weblapkészítményét tárja a világ elé, ezúttal német és angol nyelven is!
Ismét érdekes dolgokkal találkozhattok. Egy játékgyűjteménnyel, mely olyan játékokat tartalmaz, melyeket Interneten is játszhattok. Ilyen a képkirakó a memori játék, a tetrisz és egyéb érdekességek. A másik, igen hosszú és kitartó munkámmal, felvittem Internetr egy egész könyvet, méghozzá Marcello D'Orta könyvét, aki nápolyi elemisták (GYK:)))) Általános iskolások) fogalmazványit gyűjtötte könyvébe.

Ismét jelentkezek szokásos rovataimmal, valamint láthatjátok pár régebbi lapom "digitális" felújítását. A nagy érdekdésre tekintettel, erre a lapomra is felrakom Dőtsch Andris kukkoló webkameragyűjteményét, és ismét találkozhattok a webtévémmel is.

Ez a bevezető elég is lesz, mert tudom, hogy Interneten felesleges hosszú szöveget használni, hiszen a célirányos információkon kívül, (tapasztalatból mondom) úgysem olvasnak el semmit. Barátom Tomka Gergő szemléletével ellentétben szerintem az Internet elsődleges célja 1997-ben is a gyors, látványos információk megszerzése, esetleg szemgyönyörködtetés. Magyarországon pedig egyelőre a luxusdolgok közé tartozik, így pláne nem áll senkinek szándékában elolvasni, hosszabb szövegeket. De vajon mi lesz húsz év múlva. Az ember felkel az ágyából, elolvassa az interaktív szeme elé kerülő híreket, esetleg megnézi az interaktív, saját maga által kiválasztott híreket a műholdas Internettel összekapcsolva. Este elbeszélget Norvég Virtuális barátjával (akivel természetesen sosem találkozott még az életben, de ismeri az egész életét, látott már képeket róla). Esetleg meglátogat egy zsúfolt makettekrol beszélgető IRC csatornát, ahol sok "ismerőssel" találkozik. Időben lefekszik, és azon gondolkodik, hogy tulajdonképpen övé a világ, hiszen mindenhol ott lehet abban a pillanatban, ahol éppen történik valami, mindenkit meglátogathat a világon, elbeszélgethet vele, láthatja a képét. És ez nem kerül semmi fáradságába. Majd eszébe jut az is, hogy tulajdonképpen nincs is hús-vér barátja, nincs egy ember, aki elmegy vele sörözni a szomszédos sörözőbe, nincs felesége, aki várná otthon mindennap, amikor megjön a munkájából, nem ismeri a szomszédait sem, pedig már tíz éve lakik ugyanabban a házban. Bár tudja, hogy az amerikai elnök tegnap ismét megcsalta a feleségét, tudja, hogy a pápa ismét elítélte a közel-keleti háborgásokat, de azt nem tudja, hogy hogy hívják valójában a h873456@mirton.brt.hu E-mail című munkatársnőjét, aki már olyan sokat segített neki, és olyan kedves volt hozzá. (Arról persze meg már fogalma sincs, hogy ott lakik a mellette lévő utcában.)

Ezúttal szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített, mindenkinek, aki segítségével ez a lap létrejöhetett, és természetesen mindannak, aki meglátogatta e lapokat.

Szeretném megköszönni Tomka Nagyonsegítőkész Gergőnek a sok segítségét. Köszönet Pilunak, Dőtsch Andrisnak, Pfaffnak, Krizsák Lászlónak (a névnap jáváért).

Kondor Gábornak és Tari Zsuzsikának az angol szakfelügyeletért.

Köszönet az ikonokért, a képekért, és a felhasznált egyéb anyagokért és szövegekért!
Kérlek, ha magadéra ismersz, tehát a dolog amit felhasználtam a tied, írj levelet, és így felkerülhetsz a személyes köszönetnyilvánítási listára.

Üdvözletem küldöm Haza Anyukámnak, Apukámnak, üdv a hüje Nyerginek és Robcsinak, az Antalfi Tominak, a Sebők Pistinek, a Kokavecz Pistának, a Pap Zolinak, az Egész csoportnak, az Ottóbácsinak, Lopusni Janinak, Mizsának, Berente Gabinak, Kuncinak, Jónás Attilának, Szabó Sacinak, (Vass Esztinek + Ger), Benedek Istinek, Robin Meraynak, Izsák Petinek, Bán Attilának.

Eddigi Munkáim :
Első Honlapom
Második Honlapom
Volt Gimnáziumomról
Imru's Production
1998.
All Right Reserved