Bevezet.gif (2168 bytes)

Üdv Néked Vándor!

Szól felkiáltásom, immár az ötödik honlapomhoz, mely tulajdonképpen negyedik a sorban, de kis kavírc után így lehet tökéletesen betartani a sorrendet.

Szinte a csodával határosan, nem is tudom, hogyan sikeredett de kiötlöttem ötödik honlapom is, mely a sorozat talán legkevésbé színesebb lapja. Szín szerint: Fekete - Fehér.

Hogy ilyenre sikrült, azt talán az állandó újítási és javítási szándék okozza. Előző tarka lapomhoz képest ez meglepően újnak számít.

Nem azért akartam ismét weblapot készíteni magamnak, hogy megváltoztassam a régi színeit, hanem, hogy az újabb dolgok is beleférjenek a kavalkádba.

Már másfél éve vagyok aktív az Interneten, és már több mint egy tucat munka van a hátam mögött. Úgy gondoltam kéne csinálni egy gyűjteményt, amibe minden munkám sikerül belesűríteni.

Régen gondolkozom már egy ún. "kompatibilis honlap" elkészítésén, ami azt jelentené, hogy sosem kell felújítanom lapjaim, mert az újabb és újabb munkáim mind bele tudom majd illeszteni. Ez a gondolat sajnos ezen lapommal sem jött be.

Ezzel a lapommal próbálom felújítani régebbi népszerű dolgaim, amire még ma is kapok visszajelzéseket, hogy milyen jók, és pár új dolgot is beleépítettem oldalaim közé.

Remélem e kompozíció is elnyeri tetszésed és találsz valami olyan dolgot, ami téged is érdekel!

Ha Neked is tetszik amit csinálok, Neked is hasonló az ízlésed, találtál valami olyan dolgot, amit elrontottam, szeretnél te is valamit hozzáfűzni a témához, vagy csak egy beszélgetőpartnerre (levelezőpartnerre) vágysz, keress meg feltétlenül.

Címem:
(Ami a spamek miatt itt a lapon állandóan változik)

grunwald@index.hu