download.gif (1506 bytes)

Mai rohanó világunkban az Internet segítségével szinte minden számítógéphez szükséges program elérhető.

Vannak akik a Játékokra specializálódtak, vannak akik a felhasználói programokat szeretik. Vannak akik szabadon felhasználói programokkal is megelégednek, vannak akiknek csak illegális programok jöhetnek számításba.

Ezekkel dolgokkal honlapkészítés szempontjából, csak akkor érdemes foglalkozni, ha állandóan van időnk vadászni az egyre újabb és újabb programokra.

Vannak azonabn olyan programok is melyek örökzöldek és megéri velük bármikor foglalkozni, mert azok elnyűhetetlenek. Ilyen programból kevés van a világon, de szerencsére még van belőlük.

E részben ezekkel a programokkal foglalkozom.


birka.gif (1882 bytes)

Elsőként a már talán kissé idejét (és divatját) múlt tamaguchi programról essen szó, mely mégis megérdemli, hogy bekerüljön kedvenc programjaim közé.

Ezt a birkát a tamaguchi a gépekkel ellentétben nem kell etetni és nem is hal meg. Egyszerűen csak van, béget, ide oda mászkál és szórakoztatja azt, aki betölti.

Hogy éljen nem kell hozzá más, mint, hogy elindítsd. Ezután önálló életre kell. Megmássza az ablakokat a képernyőn. Lezuhan, megfürdik, virágot ültet, meteorként működik, de nem szeretném lelőni az összes poént, inkább azt ajánlom, hogy próbáld ki.

letolt.gif (1416 bytes)


terep2.gif (1355 bytes)

A Terep2 egyszerűsége ellenére a kedvenc játékom. Annyira idióta játék, hogy az már szinte tökéletes.  Van négy autó, melyeket egy terepasztalon tud az ember tologatni. Tuladonképpen célját tekintve, semmi értelme.

Mindezek ellenére jól kidolgozott a program. Oly élethű és olyan nyugtató, amikor az ember játszik vele, hogy nem hagyhattam ki a felsorolásból.

A játék Beta verzió ami azt jelenti, hogy ez meg nem a tökéletes végső verzió.

Nagyon remélem, hogy hamarosan elkészül.

letolt.gif (1416 bytes)


kepved.gif (2457 bytes)

Programjaim közül a legérdekesebb ez a képernyővédő, mely a gyűjtők egy igazi gyöngyszeme.

Azért tetszik annyira, mert sokszínűsége még ma is tud meglepetést okozni.

Az egyetlen képernyővédő, melynek elmesélhető története van. Egy emberről szól, aki lehet akár Robinson Crusoe is, aki egy szigeten reked és szerencsétlenül próbál onnan elmenekülni. Próbálkozásai teljesen reménytelenek.

Mindig mással és mással próbálkozik.... sikertelenül.

Remélem Nektek is annyira tetszik majd mint nekem!
A program két részből áll, mert a szolgáltató miatt ketté kellet darabolnom. Miután letöltötted a két részt a program önkicsomagoló.

letolt.gif (1416 bytes)
Screensaver.part1.exe
Screensaver.part2.rar