Hanganyag

Nem tudom, hogy kiderült-e, az egyik kedvenc hobbim, ami egyébként jelen pillanatban a munkám is,a rádiózás. Itt tekintettel a rádió közszolgálati jellegére, elég sokat beszélek. A Kunság Rádióban dolgozom Kiskőrösön (éjjel-nappal) Ebből ragadtam ki tényleg csak egy pár kis részletet. Igazából ezek csak hangminták, azoknak, akik esetleg nem ismernek, és ennyivel hozzá tudok járulni egy teljesebb képhet.

Az itt szereplő anyagokhoz szeretnék még egy kis technikai hátteret adni. Nem fontos a fájlokat letölteni, elég az internetről megnyitni. Az MP3 fájlokat MP3PRO* formátumba tömörítettem, hogy hamarabb le tudjad tölteni. Az itt szereplő reklámokból a címet és a cég nevét kicenzúráztam, ezt visszacsévélve hallgathatod meg. Ha valami furcsa lehet, akkor ez az. Remélem más furcsát nem találsz a hangomban.

A Paca TV reklám spot azért hat furcsán, mert a célunk az volt, hogy megjegyezzék a diákok a fontos információkat, ezért "magolósan" ismételtünk mindent. Persze a rádióba, ahogy azt hallhatjátok, azért más stílusú reklámokat készítettünk. A Paca elsősorban az iskolarádióknak készült. Köszönet a hanganyagért Tóth Iminek!

Dlwawnurg Production 2004.
http://www.grunwald.hu

5 éves koromban
3éves koromban
Egy éves koromban

Teljes képernyő:
Be | ki
In English Vissza a kezdőlapra Elérhetőség Újdonságok Grünwald Imre Honlapja