A kis bevezető után köszöntelek kedves vándor hatodik honlapomon. Grünwald Imre vagyok, örülök, hogy engem választottál és nagyon remélem, hogy nem ér majd csalódás lapjaim böngészgetésével. Ez az első, egy bemutatkozó lap, ahova minden fontos információt megpróbálok besüríteni. Engedd meg, hogy tegezzelek!

Hatodik honlapomat azért készítettem el, mert valami komolyat szerettem volna alkotni. Nagyon tetszik még mindig az előző verzió is, ami mára a Light formátumot jelenti, hiszen a tartalom, az majdnem ugyanaz, a külalak, ami megváltozott. Most, hogy lassan belőlem is komoly ember lesz, egy kicsit változtattam a külsőségeken, valamint pár újdonság is felkerült lapjaim közé, olyan dolgok, amik eddig még nem voltak láthatóak sehol. Ha egyébként ragaszkodsz a régi verzióhoz, azt is megteheted.

Lapjaimat lapozgatva megismerhetsz rólam pár dolgot. Röviden megtudhatod családom történetét, képekben mesélve, különböző hasznos és haszontalan adatokat rólam, sőt, még a hangom is hallhatod az Interneten keresztül. Megismerheted kedvenc linkjeim és ha még ez sem elég, akkor a barátaim is.

Az utazás is fontos része az életemnek. Sok időt és pénzt szentelek az utazásra. Ha sokat nézelődsz, erre is hamar rájöhetsz. Hogy mindent elmeséljek utazásaimról arra nem lenne elég energiám és időm, webes formában, de személyesen nagyon szivesen elmesélek bármit. Mindezek ellenére kaphatsz egy kis betekintést az Utazás menüpont alatt. A lapok egy bizonyos része angolul van. Gondolok itt a Virtualtourist oldalaimra. A fennti menüpontokban egyébként bármikor átválthatsz angol nyelvre, azonban az angol kifejezésmódomért nem vállalok felelősséget! :)

Hatodik honlapomon egy egész irodalmi szekciót különítettem el, azokból a munkákból, amiken már elég régóta dolgozom. Kiskőrösön nevelkedtem fel, így én is büszke vagyok Petőfi Sándorra. A ő tiszteletére gyűjtöttem össze verseit, melyeket akár meg is hallgathatsz. Marcello D'Otra az egyik kedvenc íróm. Őt is megtalálod nálam. Ha pedig nem tudod ki ő, nálam megismerheted. Taylornak köszönhetően jó pár bölcsesség birtokába kerülhetsz. És bár ha végigolvasni nem is lehet egyszerre mindet, érdemes szemezgetni a bölcsességek közt. A szerelem mindig fontos szerepet játszott földi létemben. Hol gyötrő fájdalomként, hol boldog pillanatokban, de mindig jelen volt valamilyen formában az életemben. Ennek a témának is szenteltem egy fejezetet. No és persze a humor, ami szintén kimaradhatatlan az életemből. Nélküle nem tudnék létezni.

A referenciák menüpontban egyéb műveimet láthatod. Itt szerepel az összes művem időrendi sorrendben, archívumba szedve, egy honlap, melyben megismerkedhetsz Kiskőrösssel. Mindig van valami, ami érdekel. Ilyen fellángolásomban készült el Mr. Bean honlapom, valamint az időjárási linkgyűjteményem az idojaras.lap.hu. Pár dolgot le is tölthetsz tőlem. Amire a referenciák közt legjobban büszke vagyok, az a középiskolások számára készült felvilágosító lapom az AIDS-ről.

Ha tetszenek lapjaim, vagy valami érdekel, javaslatod, hozzászólni valód van, kérlek keress meg! Erre több lehetőséged van, hiszen elérhetsz e-mailen, SMS-en, MSN messengeren, sőt íhatsz a vendégkönyvembe is. Kérlek ez utóbbit mindenképpen tedd meg, hogy tudjam kik azok, akik hozzám vetődnek.

Lapjaimhoz tehát jó szórakozást és mihamarabbi személyes találkozót kívánok!

Grünwald Imre

Dlwawnurg Production 2004.
http://www.grunwald.huTeljes képernyő:
Be | ki
In English Vissza a kezdőlapra Elérhetőség Újdonságok Grünwald Imre Honlapja