Újdonságok a lapjaimon

Ezen az oldalon az oldalak között végbement újításokat lehet majd végigkövetni. Ha valamit átalakítok, vagy valami újdonság lesz majd látható lapjaim között, ide mindenképpen teszek majd egy bejegyzést. Ha visszatérsz oldalaimra, akkor láthatod milyen változások következtek be azóta mióta nem jártál nálam.

2004.02.02.
Egy újabb mix, ezúttal 2004 januárjnak legjobb slágereivel. A mix megtalálható dj oldalamon, a letölthetőséggel és a szűmlistával együtt.

2004.01.12.
Elkészült legújabb mixem, mely 1990 legjobb slágereit sorakoztatja fel. Nemcsak meghallgatható, hanem le is tölthető!

2004.01.10.
Egy új lap az oldalaim között, mely segítségével minden nap új információkzoz juthatsz. megtudhatod, ki ünnepli névnapját, mi a nap mondása, elolvashatod a nap érdekes történetét, letölthetsz egy-egy háttérképet. Érdemes minden nap visszalátogatni. Az oldalt a Témák / Mai Nap menüpont alatt találod. Érdemes beállítani kezdőlapnak is. Ha tetszik kérlek jelezd a vendégkönyvemben.

Módosítások
Újabb Grünwalddal Grünwald Zsolttal bővült a Grünwaldok sora.
Elkészítettem első mixemet.
Új zenék kerültek a RadióBlogba. 1990 után most 1992 legjobb slágerei is megtalálhatók.
Megújult a vendégkönyv külalakja, kérlek a ha erre járs írj bele!
Beszereltem egy teljesképernyős gombot a bal oldali kis képek alá, amely megnyitja a lapot teljes képernyőre, így még jobb böngészni, főleg a fotóalbumba. A kapcsoló be és ki is kapcsolható! Be | Ki

2003.12.20.
Zenére van szükséged, de nem szeretnél letöltögetni? Nem szeretnél bajlódni lejátszókkal? Itt a megoldás, melynek segítségével belehallgathatsz azokba a zenékbe, melyeket, mint zenei szerkesztő, műsorvezető kedvelek a Kunság Rádióban Remélem a te tetszésed is elnyerik majd ezek a muzsikák. Az oldal elérhetősége egyébként http://dj.grunwald.hu/ lesz és érdemes megjegyezni a címet, mert mindig megtalálod majd az aktuális slágereket. Nem kell mást tenni, mint egyszer az egyik szám címére kattintani és minden automatikus. Hamarosan elkészülök a fényképalbumom felújított verziójával.

http://dj.grunwald.hu/

2003.12.23.
Egy kis utánajárással sikerült az oldalaim arculatára szabnom a fotóalbumom, amely nemcsak új külsővel, hanem jópár új képpel is bővült. Mostmár az egész fotóalbum kinézete teljesen a többi lapomhoz idomul. Az elérhetőség azonban változatlan maradt.

http://photos.grunwald.hu/

2003.06.17.
Megújult a képgyűjteményem. Új lett az arculat és új képek is kerültek fel.Bár a dizájn eltér a lapomtól, de ennek az az oka, hgy egyszer külön portált szeretnék nyitni. Remélem elnyeri a tetszést az forma. Megpróbáltam egy jól áttekinthető, gyorsan frissíthető szerkezetet létrehozni. Az elkészítéshet a Picasa nevű programot használtam. A képgyűjteményt az eddigi ismert oldalon lehet megtalálni:

http://photos.grunwald.hu/

2003.06.15.
Imrus Őrült Hírei új címre kerültek át a könnyebb megjegyezhetőség kedvéért. A forma maradt és egészen addig, amíg el nem utazom a tartalom is egyre bővül. A nyáron majd egy kis szünet várható. Az új cím:

http://hir.grunwald.hu/

2003.04.28.
Új vállalkozásba kezdtem. Oldalaimon olyan híreket gyűjtök össze, melyek teljes mértékben haszontalanok. Találsz itt nálam haszontalan híreket, haszontalan tanulmányokat és használhatatlan felfedezéseket. Ezek a hírek olyan szánalmasak, hogy érdemes őket összegyűjteni.

Imrus Őrült Hírei
http://hir.grunwald.hu/2003.04.12.

Újabb dolgok kerültek fel az előző oldalamhoz képest. Pár módosítást is elvégeztem.

Újdonságok
Alcatel 715 letöltő oldal
http://alcatel715.grunwald.hu/

Háttérkép letöltő oldal
http://wallpaper.grunwald.hu/

Módosítások
A címlapot módosítottam
Grünwaldokhoz bekerült Grünwald Csaba
Módosult az utazásaim menü, integráltam az utazási fotóalbumot.

2003.03.01.
Elkészült hatodik honlapom végleges változata. Bár még pár dolog hiányzik a lap 90%-ban teljes. Az utazásaimról később lesz majd látható egy összefoglaló.

Archivum

Dlwawnurg Production 2004.
http://www.grunwald.hu

Repülőtér, Budapest
Egy kis baleset
Kirándulás barátokkal

Teljes képernyő:
Be | ki
In English Vissza a kezdőlapra Elérhetőség Újdonságok Grünwald Imre Honlapja