World Wide Weather

MAGYARORSZÁG
LEGNAGYOBB IDŐJÁRÁSI LINKGYŰJTEMÉNYE
 
FelhőEsőZuhogás
Üdvözöllek Magyaraország legnagyobb időjárási linkgyűjteményének a kellős közepén!
 
Nem kell mást tenned csak kattintgatni és eléd tárul egész Magyarország, sőt egész Európa és annak minden időjárási nyavajája. Több mint két tucatnyi időjárási műholdkép, időjárási előrejelzés, ábra, grafikon és szöveges elemzés közül válogathatsz
 
Izlésednek stíusodnak megfelelően alakíthatod ki napi időjárási előrejelzésed, aszerint, hogy melyik lapokat raktározod el búúúkmárkodban.
 
Ha nem kívánsz mélyen elmerülni a felhők mozgásában, egyszerűen csak ki kell nyitnod egy ablakot és megnézheted, hogy ebben a pillanatban éppen milyen időjárás uralkodik Budapesten, Moszkvában, Párizsban, Londonban, vagy a világ valamely nagyvárosában. Ez amolyan "nem hiszek a meteorológusoknak, csak a saját szememnek" funkció, melyet olyan embereknek terveztem, amilyen én magam is vagyok.
 
A mindennapi időjrásjelentés mellett egyéb meteorológiával, műholdakkal, időjárást befolyásoló természeti tényezőkkel kapcsolatos dolgokal is találkozhatsz az Érdekességekben.
 
Tehát nem kell mást tenni csak:
 
Nyiss egy ablakot az Internetre!
Grünwald Imre

U.I.:

Ha tetszett alkotásom (ha nem akkor is :), boldog lennék, ha ezt valami üdvözlő formában közölnéd velem, hogy "harapom a hátad", vagy valami. Ezzel is javítva a szegény weblapkészítő kisiparosok nehéz sorsát.
Címem:
grunwald@index.hu
 

HóesésHóNapocska