Társadalmilag Elfogadott Kövér (TEK) DJ oldala
Ezen az oldalon DJ és zenei szerkesztői dolgaim láthatjátok.

 

Örömmel jelentem be, hogy vége elkészült és már működik is. Ha te is Dj vagy és egy nagyszerű Dj közösségnek szeretnél tagja lenni jelentkezz közénk az alábbi linken!

 

 

 

www.grunwald.hu/djmixer/

 

Új formában jelentkezik a legkedveltebb zenék rovata és ezentúl más, könnyebben kezelhető formában lehet majd hallgatni a zenéket és a mixeket. Nem kell hozzá más csak egy Winamp és egy Mp3Pro dekóder plug-in és máris hallgathatod a legjobb slágereket!

 

www.grunwald.hu/zene

 

 

 

Első Teszt Mixem
TekMix 1990 (SlowMix)
TekMix 1990 (FastMix)
TekMix 2004 (01)
TekMix 2004 (03)
TekMix 2004 (05)
Oldies Funky Mix
The Hip-Hop Grandmix (Part 1)
 

 RÁDIÓBLOG

 

Sokáig gondolkodtam, hogyan tudnám megosztani azokat a zenéket, amelyeket szeretek. Feltölteni mp3-ban nehézkesnek tűnt, főleg a szolgáltató miatt. De most megtaláltam! Ezzel nagyszerű RadioBlog megoldással mindenki belehallgathat azokba a zenékbe, amiket nagyon szeretek, amelyeket sokat szoktam hallgatni és játszani a rádióban, ahol dolgozom. Most végre ez nektek is elérhető lesz.

 

Nagyon remélem, hogy nem túl bonyolult a kezelése. Egy dologra szeretném felhívni a figyelmet. Ez a Pop-Up gomb, melyet ha megnyomsz, akkor kapsz egy új ablakot és ott tudod hallgatni a zenéket úgy, hogy közben máshol böngészel. Így lesz egy lejátszód is és még a Winamp-pal sem kell vesződnöd. Bárhol hallgathatod ezeket a zenéket, ahol van egy böngésző.

 

A zenékből csak részletek hallhatók, kizárólag azért, hogy mintát adva a hallgatóknak ösztönözzem őket a zeneszámok megvásárlására. Az itt található zeneszámok nem teljes hosszúságúak a teljes verziók megtalálhatók a zeneboltokban. A zenei számok nem letölthetőek.