Köszöntelek honlapomon!

Grünwald ImreMár jó ideje a narancssárga honlapom volt énnekem. Nagyon tetszett, mert olyan honlapot alkottam, mely igen sokáig szolgált ki. Amilyen gyorsan sikerült megcsinálnom, olyan sokáig bírta. Bár volt rá kritikus megjegyzés is, nagyon szerettem. Béke poraira.

Ezen vadonatúj formájú honlappal ismét léptem egy lépcsőfokot a tanulás útján. Ez a honlapom még könnyebben kezelhető és még rugalmasabb. Remélem a ti tetszésetek is elnyeri majd.

Tovább szeretnék dolgozni a tartalmon is. Nagyon sok megvalósítatlan ötletem van még, időm pedig nem igazán túl sok. 1997 óta sikerült felhalmoznom pár információt és nagyon örülök, hogy a vendégkönyvemben ennek meg is van a jele. Nagyon hálás vagyok minden látogatómnak, aki vette a fáradságot és leírta ötleteit és gondolatait ide.

Az újdonságok között szeretném megemlíteni a Google szógyűjteményem, ahol azon szavakat gyűjtöttem össze, melyekre emberek rákerestek és döbbenetes módon az én oldalamon kötöttek ki.

Szintén újdonság a videó szekció, ahol szintén a Google segítségével videófelvételeket osztottam meg utazásaimról, műsoraimról és magamról. A kezdő lapon is és a legtöbb lapom jobb oldalán egy információ csíkot találsz, ahol a legújabb fejlesztésekről, az jelenlegi időjárásról olvashatsz és megnézheted, hogy éppen számítógép mellett vagyok-e.

Továbbra is nagyon remélem, hogy minden látogató megtalálja, amit keresett. Remélem hozzájárulhatok egy kicsit a világ szépüléséhez.

A kis bevezető után köszöntelek tehát kedves vándor nyolcadik honlapomon. Grünwald Imre vagyok, örülök, hogy engem választottál és nagyon remélem, hogy nem ér majd csalódás lapjaim böngészgetésével. Ez az első, egy bemutatkozó lap, ahova minden fontos információt megpróbálok besüríteni. Engedd meg, hogy tegezzelek!

Nyolcadik honlapomat azért készítettem el, mert valami komolyat szerettem volna alkotni. Nagyon tetszik még mindig az előző verzió is, hiszen a tartalom, az majdnem ugyanaz, a külalak, ami megváltozott. Most, hogy lassan belőlem is komoly ember lesz, egy kicsit változtattam a külsőségeken, valamint pár újdonság is felkerült lapjaim közé, olyan dolgok, amik eddig még nem voltak láthatóak sehol. Ha egyébként ragaszkodsz a régi verzióhoz, azt is megteheted.

Lapjaimat lapozgatva megismerhetsz rólam pár dolgot. Röviden megtudhatod családom történetét, képekben mesélve, különböző hasznos és haszontalan adatokat rólam, sőt, még a hangom is hallhatod az Interneten keresztül. Megismerheted kedvenc linkjeim, háttérképeim és ha még ez sem elég, akkor a barátaim is, akikről egyébként képeket is nézegethetsz. Az utazás is fontos része az életemnek. Sok időt és pénzt szentelek az utazásra. Ha sokat nézelődsz, erre is hamar rájöhetsz. Hogy mindent elmeséljek utazásaimról arra nem lenne elég energiám és időm, webes formában, de személyesen nagyon szivesen elmesélek bármit. Mindezek ellenére kaphatsz egy kis betekintést az Képek és a Szöveg menüpontok alatt. Nemrégiben másfél évet töltöttem Ázsiában, melyből egy év Kínában telt el, ahol sok-sok utazási és élettapasztalatot gyűjtöttem. Ezen tapasztalatok gyűjteményéről is olvashatsz, hallgathatsz kínai zenéket, tanulhatsz kínaiul, akár szótár segítségével is és megtakintheted azt a több, mint 3500 képet is melyet ezalatt a közel másfél év alatt készítettem. Van pár utazási oldal, melyet angolul szerkesztettem, de ezen oldalak nem képezik szerves részét ennek a honlapnak. Gondolok itt a Virtualtourist oldalaimra. A fennti menüpontokban egyébként bármikor átválthatsz angol nyelvre is.

Nyolcadik honlapomon egy egész irodalmi szekciót különítettem el, azokból a munkákból, amiken már elég régóta dolgozom. Kiskőrösön nevelkedtem fel, így én is büszke vagyok Petőfi Sándorra. A ő tiszteletére gyűjtöttem össze verseit, melyeket akár meg is hallgathatsz. Marcello D'Otra az egyik kedvenc íróm. Őt is megtalálod nálam. Ha pedig nem tudod ki ő, nálam megismerheted. Taylornak köszönhetően jó pár bölcsesség birtokába kerülhetsz. És bár ha végigolvasni nem is lehet egyszerre mindet, érdemes szemezgetni a bölcsességek közt. A szerelem mindig fontos szerepet játszott földi létemben. Hol gyötrő fájdalomként, hol boldog pillanatokban, de mindig jelen volt valamilyen formában az életemben. Ennek a témának is szenteltem egy fejezetet. No és persze a humor, ami szintén kimaradhatatlan az életemből. Nélküle nem tudnék létezni. Közel egy évig gyűjtöttem és remélem a jövőben is lesz majd alkalmam őrült híreket gyűjteni a nagyvilágból. Lapjaim között több, mint 1500 megdöbbentő hírt találsz. Egyre népszerűbb saját magam által készített naptár, ami megmondja, hogy milyen névnap van és jótanácsokkal és jópofaságokkal indítja napod, ha ezzel az oldallal kezdessz.

A referenciák menüpontban egyéb műveimet láthatod. Itt szerepel az összes művem időrendi sorrendben, archívumba szedve, egy honlap, melyben megismerkedhetsz Kiskőrösssel. Mindig van valami, ami érdekel. Ilyen fellángolásomban készült el Mr. Bean honlapom, valamint az időjárási linkgyűjteményem az idojaras.lap.hu. Pár dolgot le is tölthetsz tőlem. Amire a referenciák közt legjobban büszke vagyok, az a középiskolások számára készült felvilágosító lapom az AIDS-ről.

Pár éve DJ is vagyok, művésznevem pedig Társadalmilag Elfogadott Kövér DJ, rövidítve pedig TEK DJ. A dj életemmel kapcsolatos honlapok is itt foglalnak helyet. Lapjaim között toplistába rendezve megtalálod az éppen aktuális kedvenceim, sőt bele is hallgathatsz a legjobb felvételekbe, letöltheted különböző stílusú mixeimet.

Ha tetszenek lapjaim, vagy valami érdekel, javaslatod, hozzászólni valód van, kérlek keress meg! Erre több lehetőséged van, hiszen elérhetsz e-mailen, SMS-en, MSN messengeren, sőt íhatsz a vendégkönyvembe is. Kérlek ez utóbbit mindenképpen tedd meg, hogy tudjam kik azok, akik hozzám vetődnek.

Lapjaimhoz tehát jó szórakozást és mihamarabbi személyes találkozót kívánok!
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. July 27.