Amit Kínáról tudni érdemes
KÍNAI Zenekönyvtár

Tartalomjegyzék

Kínai Népzene


Az első albumrészlettel, melyet szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy tradicionális kínai hangszert szeretnék bemutatni. Nagyszerű aláfestő zene ezen lapok böngészéséhez. Amikor ezt a zenét hallgatom igazi kínai hangulatom van. Remélem sikerül másokban is ilyen érzést kelteni majd. Ha meg szeretnéd hallgatni a zenéket, de valamilyen problémád van, kérlek olvasd el a lap alján leírtakat.

Kattints ide az első albumrészlet meghallgatásához (Hossz: 48 perc)

A második albumot egy utazásom során ismertem meg és igen megtetszett. Ennek egy részét szeretném megosztani mindenkivel. Az albumrészlet kínai tradicionális népdalokat mutat be könnyen emészthető újrahangszerelt változatban. Az oldalon szereplő képek nézegetése mellett ajánlott.

Kattints ide a második albumrészlet meghallgatásához (Hossz: 46 perc)

A harmadik album a kínai popéletbe enged betekinteni. A kínai könnyűzene kevésbé "eltechnósodott", inkább romantikus, lassabb, mint az európai. Szintén jellemző a "kokodzsámbó" effektus, ami azt jelenti, hogyha egy dal népszerű, akkor addig játszák a rádiókban és az üzletekben vásárlócsalogatónak, amíg az embereknek undora nem lesz tőle. Ezen kis összeállításomban ilyen slágereket gyűjtöttem őssze. A dalok címét nem tudom, de már az első taktusról ismerem az összes dalt, annyiszor hallottam már őket.

Kattints ide a harmadik albumrészlet meghallgatásához (Hossz: 40 perc)

Szoftver háttér


Az albumrészletek meghallgatásához a következő szoftverekre van szükséged:
  • Winamp vagy
  • Windows Media Player vagy
  • egyáb mádia lejátszó illetve
  • Mp3Pro dekódoló program, melyet innen letölthetsz
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. February 21.