Magamról

Grünwald ImreHa a tényekhez ragaszkodva szeretnék bemutatkozni, akkor most azt mondanám Grünwald Imre vagyok, 1978-ban születtem... de nem így teszek. Ha eddig ismertél, tudod mik a gondolataim, ha még nem ismertél, akkor ezen lapok közt jó pár gondolatom, álmom megtalálod. Láthatod egy kicsit a múltam és egy kicsit a jövőm. Mivel foglalkoztam eddig, és mivel szeretnék foglalkozni a jövőben.Nagyon szeretem az embereket, és ezért szeretnék minél több emberhez szólni. Legyen az fekete vagy fehér, zsidó, keresztény vagy muszlim. Magyar vagy svéd. Szeretem a barátaim, és azt szeretem, ha minél több van belőlük. Szeretem azokat a dolgokat, amik foglalkoztatnak, és azt szeretem, ha minél több dolog foglalkoztat egyszerre. Vannak dolgok, amit nem szeretek, de ebből egyelőre most még kevesebb van. Úgy érzem, hetven éves koromra majd sokkal több lesz ebből is, de most még optimista vagyok. Most még úgy érzem, "nincs lehetetlen, csak tehetetlen". Legfőbb célom, hogy megismerjem azokat az okokat, azokat a tényeket, amitől mi különbözünk egymástól. Megismerjem a gondolatokat az emberek fejében.Szeretném minél nagyobb szeletét megismerni az emberi gondolatnak és az érzelmek skálájának, egyeseket csak érintve, másokat mélyen megtartva. Távol utazni, hogy aztán visszatérhessek a megszokotthoz.Amit eddig megismertem, abban sokat segítettek szüleim és természetesen a barátaim. Tulajdonképpen nekik és más vándoroknak szentelem lapjaim.

A honlapról


Grünwald Imre  Ide csak pár gondolatot szeretnék írni, azokra a reakciókra reagálva, amiket eddig kaptam e-mailen. Ha találsz helyesírási hibá, akkor az úgy van rendjén, ezeket a lapokat nem elsősorban a szépirodalmi jelleg miatt készítettem, hanem hogy barátaim és jövőbeni barátaim jobban megismerjenek. Az állandóan valamit kereső vándorok szomját kielégítsem az oldalaimon található információval. Ha valami hibát találsz a technikai megoldásaimban, az azért van, mert nem vagyok programozó matematikus, csak egy egyszerű mezei felhasználó, akit érdekel a kommunikáció ezen formája, és valahogy meg szeretné jeleníteni magát az Internet nagy könyvében. Ha barátként jöttél oldalamra, remélem megtudsz még pár információt, amit eddig nem tudtál rólam. Ha valamit keresel, akkor is remélem, hogy minél több információt találsz arról, amit keresel. Kérlek bocsáss meg, hogy nem Önözlek, bármilyen idős vagy, de én úgy gondolom, az Internet világában tényleg mindenki egyenlő: legyen az 79 éves vagy 14. Ami fontos lenne számomra, hogy ha tetszett, amit csináltam,vagy ha nem akkor is, adj valamilyen visszajelzést a vendégkönyvemben vagy emil-ben. Fontos nekem minden felmerült gondolat ami rólam illetve lapjaimról eszedbe jut. Honlapjaim közül ez már a hatodik, és szépen vissza is tudod nézni a "fejlődésem". Ezzel a hatodik honlapommal egy kicsit komolyodni szerettem volna, bár az ötös számú lapom változatlanul tetszik nekem.Grünwald ImreDe most, hogy egy kicsit idősebb lettem, és persze egy kicsit komolyabb is, szerettem volna egy komolyabb lapot készíteni. Mindezek ellenére a vidám témákat változatlanul megtalálhatod nálam, ha körülnézel.Ha kicsit körülnézel az angolnyelvű lapjaim között, akkor nem mindig fogod megtalálni azt a nyelvtani szabályt, amelyet az Oxford Egyetem angol nyelvi könyve előír, hiszen itt is elsősorban az információátadásra tettem a hangsúlyt. Elnézést kérek az esetleges nyelvtani hibákért. Jó ideig nem is mertem angol nyelvű oldalt készíteni, de külföldi barátaim biztatására belefogtam, és később pozitív visszajelzéseket kaptam.Ha tehát lapjaim közt lapozgatsz ezekre mindig gondolj!
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. February 11.