Hanganyag


Nem tudom, hogy kiderült-e, az egyik kedvenc hobbim, ami egyébként jelen pillanatban a munkám is,a rádiózás. Itt tekintettel a rádió közszolgálati jellegére, elég sokat beszélek. A Kunság Rádióban dolgozom Kiskőrösön (éjjel-nappal) Ebből ragadtam ki tényleg csak egy pár kis részletet. Igazából ezek csak hangminták, azoknak, akik esetleg nem ismernek, és ennyivel hozzá tudok járulni egy teljesebb képhet.

Az itt szereplő anyagokhoz szeretnék még egy kis technikai hátteret adni. Nem fontos a fájlokat letölteni, elég az internetről megnyitni. Az MP3 fájlokat MP3PRO* formátumba tömörítettem, hogy hamarabb le tudjad tölteni. Az itt szereplő reklámokból a címet és a cég nevét kicenzúráztam, ezt visszacsévélve hallgathatod meg. Ha valami furcsa lehet, akkor ez az. Remélem más furcsát nem találsz a hangomban.

A Paca TV reklám spot azért hat furcsán, mert a célunk az volt, hogy megjegyezzék a diákok a fontos információkat, ezért "magolósan" ismételtünk mindent. Persze a rádióba, ahogy azt hallhatjátok, azért más stílusú reklámokat készítettünk. A Paca elsősorban az iskolarádióknak készült. Köszönet a hanganyagért Tóth Iminek!

 

*mp3pro decoder letöltése winamphoz
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. February 11.