Online elérhetőség kijelző


A jobb oldali információs csíkon szereplő piros-zöld kisfigura azt jelzi, hogy éppen internet közelben vagyok e. Többféle figurával találkozhatsz:

Elérhető Elérhető vagyok.
Nem elérhető Online vagyok, de épp nem vagyok a gép előtt.
Elfoglalt Elfoglalt vagyok, ne zavarj!
Offline Nem vagyok Internet közelben.
Webmessenger A Webmessenger segítségével léptem be ideiglenesen.
Mobil eszköz Mobil eszköz segítségével vagyok Internet közelben.
Mobil Offline Mobil eszköz segítségével sem vagyok elérhető.

A fennt említett állapotom az MSN messengere jelzi ki minden látogató számára, mely egy program, aminek segítségével csetelhetsz velem.
MSN elérhetőségem: imre_grunwald@hotmail.com

Az MSN messengert én telefon szintjén használom, kérlek csak akkor keress meg ebben a formában, ha tényleg úgy gondolod, hogy kapcsolatunk tartós lesz, vagy nagyon fontos közleményed van. Az üres csacsogókat ugyanis nagyon nem szeretem. Ha mégis hozzáadtál az ismerőseidhez és már régen nem beszéltünk, törölni foglak és többé már csak e-mailen érhetsz el.

Sokkal érdemesebb tehát inkább e-mailt írni. Ha éppen Internet közelben vagyok, akkor tudhatod, hogy hamarosan válaszolni fogok neked. Megpróbálok mindig minden levélre választ adni.

Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. February 11.