TekMix 1990 (Slowmix)


Társadalmilag Elfogadott Kövér (TEK) DJ oldala
TekMix 1990 (Slowmix)


Ebbe a mixembe az 1990-es év lassabb tempójú zenéit gyűjtöttem egybe. További információk a számlistában (tracklist) olvashatók.

Ha elnyerte tetszésed, kérlek hagyj üzenetet a vendégkönyvben. A mix letölthető mp3 formátumban a lap aljáról.

Hallgass bele!

SZÁMLISTA
1. Intro
2. De La Soul - Ring, ring, ring (party line mix)
3. Dimples D - Sucker Dj
4. PM Dawn - Set adrift on memory bliss
5. Prince - Gett off
6. Salt-n-Pepa - Let's talk about sex (original recipe club mix)
7. LL Cool J - Mama said gonna knock you out
8. Suzanne Vega - Tom's diner
9. Enigma - Sadness
10. Madonna - Justify my love (x-rated mix)
11. Extreme - More than words
12. Lisa Stansfield - Change
13. Chris Isaac - Wicked game
14. Dj Jazzy Jeff and the Fresh Prince - Summertime ('98 Remix)
15. Michael Jackson - Jam
16. Seal - Crazy
17. George Michael - Freedom
18. Outro


Töltsd le a mixet!
A lenti linken korlátozott ideig hozzáférhető a mix mp3 formátumban.
Letöltés

A zenékből csak részletek hallhatók, kizárólag azért, hogy mintát adva a hallgatóknak ösztönözzem őket a zeneszámok megvásárlására. Az itt található zeneszámok nem teljes hosszúságúak a teljes verziók megtalálhatók a zeneboltokban. A zenei számok nem letölthetőek.
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. June 07.