TekMix 2004 (01)

Társadalmilag Elfogadott Kövér (TEK) DJ oldala

Egyre inkább azt veszem észre, hogy minden az RNB fele tolódik. Ennek örülök, mert 1996 óta nem volt ilyen sok ilyen stílusú zene.   Ebben a mixemben 2004 első hónapjának legjobb slágereit gyűjtöttem össze. Ha elnyerte tetszésed, kérlek hagyj üzenetet a vendégkönyvben. A mix letölthető mp3 formátumban a lap aljáról.

Hallgass bele
 
SZÁMLISTA
1. Intro
2. Busta Rhymes - Light Your Ass On Fire (Clean)
3. Blu Cantrell And Sean Paul - Breathe (Remix)
4. Fatman Scoop & Crooklyn Clan - Be Faithfull
5. Kelis - Milkshake
6. Missy Elliott - Pass That Dutch
7. Snoop Dogg feat Pharrell - Beautiful
8. Black Eyed Peas - Shut Up
9. Ízis - Nyisd ki a szíved (Im Nin Alu)
10. Dido - Life for rent
11. Desperado - Ég Veled!
12. Sting - Whenever I Say Your Name (feat. Mary J Blige)
13. Roberto Angelini - Gatto Matto
14. Lorna - Papi Chulo (Te Traigo El)
15. Britney Spears - Me Against The Music (feat. Madonna)
16. Atomic Kitten - Ladies Night
17. Outro

Töltsd le a mixet!
A lenti linken korlátozott ideig hozzáférhető a mix mp3 formátumban.
A mix szintén elérhető a http://www.grunwald.hu/djmixer/tekdj/ oldalon.

Letöltés
A zenékből csak részletek hallhatók, kizárólag azért, hogy mintát adva a hallgatóknak ösztönözzem őket a zeneszámok megvásárlására. Az itt található zeneszámok nem teljes hosszúságúak a teljes verziók megtalálhatók a zeneboltokban. A zenei számok nem letölthetőek.
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. June 07.