TekMix 2004 (03)


Társadalmilag Elfogadott Kövér (TEK) DJ oldala
Nagyon közeleg az államvizsgám ideje az egyetemen. A sok tanulnivalóm mellett sikerült egy kis időt kiszorítani a legújabb mixemre, mely ebben az évben már a második.   Márciusi mixemben már a kicsit keményebb hangvételű (Pink, No Doubt) muzsikák is szerepelnek, de természetesen az RnB is helyet kapott. Ha elnyerte tetszésed, kérlek hagyj üzenetet a vendégkönyvben. A mix letölthető mp3 formátumban a lap aljáról.
Hallgass Bele

  SZÁMLISTA
1. Intro
2. Jamelia - Superstar
3. Britney Spears - Toxic
4. Outkast feat. Sleepy Brown - The Way You Move (Radio Mix-Clean)
5. Blue feat. Stevie Wonder - Signed Sealed Delivered Im Yours
6. Beyonce feat Sean Paul - Baby Boy
7. Kevin Lyttle feat. Alison Hinds - Turn Me On (Extended Remix)
8. Madonna - Love Profusion
9. Pink - God Is A Dj
10. No Doubt - Its My Life
11. Kylie Minogue - Slow (Radio Edit)
12. Fatman Scoop & Crooklyn Clan - Be Faithfull
13. Snoop Dogg feat Pharrell - Beautiful
14. Safri Duo Feat Clark Anderson - All the People in the World
15. Atomic Kitten - Ladies Night
16. Pink - Trouble
17. Hooligans - Királylány
17. Outro

Töltsd le a mixet!
A lenti linken korlátozott ideig hozzáférhető a mix mp3 formátumban.
A mix szintén elérhető a http://www.grunwald.hu/djmixer/tekdj/ oldalon.

Letöltés [~10 Mb]

A zenékből csak részletek hallhatók, kizárólag azért, hogy mintát adva a hallgatóknak ösztönözzem őket a zeneszámok megvásárlására. Az itt található zeneszámok nem teljes hosszúságúak a teljes verziók megtalálhatók a zeneboltokban. A zenei számok nem letölthetőek.
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. June 07.