TekMix 2003 (TestMix)


Társadalmilag Elfogadott Kövér (TEK) DJ oldala

Bár már egy ideje Dj vagyok, maradandó mixet még nem alkottam. Most vettem egy kis bátorságot és nekiálltam. Igazából a mix még elég béta állapotban van, de szerintem már így is fogyasztható.
A 2003-as év legkedveltebb slágereit gyúrtam egybe. Ha elnyerte tetszésed, kérlek hagyj üzenetet a vendégkönyvben. A mix letölthető mp3 formátumban a lap aljáról.

Hallgass bele

SZÁMLISTA
1. Intro
2. Black Eyed Peas Ft Justin Timberlake - Where is the Love
3. Beyoncé Knowles (feat. Jay-Z) - Crazy In Love
4. Christina Aguilera Ft Lil Kim - Can't Hold Us Down
5. Mary J. Blige - Love @ 1st Sight
6. Blu Cantrell And Sean Paul - Breathe (Remix)
7. Sub Bass Monster - Pörög a fekete lemez
8. Christina Aguilera - Dirrty
9. Jennifer Lopez - Jenny From The Block
10. Missy Elliott - Pass That Dutch
11. Jay-Z - 03 Bonnie and Clyde (radio edit feat. Beyonce Knowles)
12. Panjabi MC - Jogi
13. Beyonce - Baby Boy ft Sean Paul
14. Király Linda - Big Brother főcimdal
15. Outlandish - Aicha (Radio Edit)
16. Lumidee feat. Busta Rhymes - Never Leave You
17. Thicke - When I Get You Alone
18. Avril Lavigne - Complicated
19. Pink - Family Portrait
20. Outro

Töltsd le a mixet!
A lenti linken korlátozott ideig hozzáférhető a mix mp3 formátumban. A mix szintén elérhető a http://www.grunwald.hu/djmixer/tekdj/ oldalon.

Letöltés [~11 Mb]

A zenékből csak részletek hallhatók, kizárólag azért, hogy mintát adva a hallgatóknak ösztönözzem őket a zeneszámok megvásárlására. Az itt található zeneszámok nem teljes hosszúságúak a teljes verziók megtalálhatók a zeneboltokban. A zenei számok nem letölthetőek.
Hírek

Holnap napja lesz.

2008.09.01

Megnősültem. Pontosabban első fordulón túl vagyok. Thaiföldön volt a szertartás, melyről videókat és sok, sok fényképet készítettünk, melyet le is tölthetsz.

2007.10.13

Nagyon röstellem, hogy már régebben tönkre ment a fotóalbumom és azóta nem változott semmi, de mostanában nincs időm semmire. Benyeltek a dolgos hétköznapok!

2007.05.01

Végre sikerült feltennem a már jópár hónapja kész videomixem a honlapomra. Ha tetszett, mindenképpen írj a vendégkönyvembe!

2007.02.19

Ezen a hétvégén farsangon voltunk Kecskeméten. Készítettem pár száz fotót. Én árufeltöltő voltam és egy rövid időre Túró Rudi is.

2007.01.06

Kicsit téliesítettem az oldalt. Ezzel kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

2006.08.05

Végre sikerült befejeznem az oldal angol fordítását. Ezentúl majdnem minden oldalam angolul is olvasható.

2006.07.28

Több újítás is történt időközben. A fenti kis kép Kiskőrös jelenlegi időjárását mutatja. Most még nem túl jó minőségű, de a tesztidőszak után tervezek fejlesztést. Szintén újdonság lapomon, hogy felkerült az Internetre édesanyám úti beszámolója Olaszországról. Az film mellett a képekkel illusztrált változatot el is lehet olvasni.

2006.06.06

Sikerült befejeznem az egyetemet. Örömteli ez a számomra. Remélem sikerül egy kicsit több időt fordítanom az elmaradt terveimre az oldallal kapcsolatban. Jópár dolgot szerenék még megvalósítani, amire eddig sajnos nem volt időm. Remélem ezután kicsivel több lesz majd.

2006.02.28

Megújult a fotógalériám. Új, még áttekinthetőbb lett és minden menüpont mellé magyarázat is van. Még nincs 100%-ban kész, de napokon belül elkészülök vele. Így az albumum még több információt nyújt majd utazásodhoz. Ha tetszik, kérlek írj a vendégkönyvembe!

2006.01.29

Felraktam az oldalamra azt a színdarabot, melyben Szilveszterkor szerepeltem. A Jókai vígjáték több, mint egy óra hosszú és az Ismerős szerepét játszom benne. Bár nem vagyok színész, nagyon élveztem. A hang kicsit rossz. A vígjátékot a videó oldalon lehet megtekinteni. Ha tetszik a darab kérlek mindenképpen írj valamit a vendégkönyvembe.

Jelenlegi Online Állapotom: msn status


Ez az oldal utoljára módosítva:
2006. June 07.